Judica ry:n sääntömääräinen syyskokous 23.11.2016

Judica ry:n hallitus kutsuu kaikki jäsenensä tiistaina 23.11.2016 klo 17.00 Aurora-rakennuksen tilassa AU206 järjestettävään sääntömääräiseen syyskokoukseen.

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen syyskokouksen sääntömääräiset asiat ja valitaan Judica ry:n hallitus vuodelle 2017. Jos haluat olla mukana vaikuttamassa Judica ry:n 2017 hallituksen valintaan, tule paikalle äänestämään. Muista, että kokouksessa on mahdollista äänestää myös valtakirjalla.

Syyskokouksessa järjestetään myös vaalipaneeli, jossa on mahdollista esittää kysymyksiä hallituspestejä hakeville. Syyskokouksessa puheenjohtaja jakaa puheenvuoroja, mutta kysymyksiä voi lähettää myös etukäteen sähköpostitse puheenjohtaja Tiina Räsäselle puheenjohtaja @ judica.fi 21.11 mennessä. Toivomme asiallista keskustelua ja lyhyitä kysymyksiä, jotta syyskokous ei venyisi liian pitkäksi.

Jos haluat ehdottaa asiaa käsiteltäväksi syyskokouksessa, tulee ehdotus lähettää 21.11 mennessä puheenjohtaja Tiina Räsäselle.

 

Kokouksen esityslista löytyy Facebook-eventistä.

 

Tervetuloa!

 

Terveisin,

Judica ry:n hallitus

Judica ry:n sääntömääräinen syyskokous 23.11.2016