Toimikuntahaku kaudelle 2017

Vuosi alkaa lähenemään loppua, ja on aika laittaa vuoden 2017 toimikuntahaut käyntiin. Toimikunnissa pääset mahtavasti mukaan ainejärjestötoimintaan, mutta saat itse säädellä millaisella vastuulla olet mukana. Kaikkien toimikuntien jäsenille kirjoitetaan työtodistus. Haut ovat käynnissä koko joulukuun, joten muistahan hakea!

 

Valmennuskurssitoimikunta:

Kuten monen judistin korviin on jo kuulunutkin, Judica järjestää ensi keväänä ensimmäistä kertaa valmennuskurssin. Tulevaan valmennuskurssitoimikuntaan tarvitaan mukaan vielä muutamia ahkeria puurtajia tehtävien ja tiivistelmien tekoon, tuutorointiin sekä kurssin yleiseen kehittämiseen. Jos olet kiinnostunut, voit laittaa lyhyen vapaamuotoisen hakemuksen valmennusvastaavallemme sähköpostilla osoitteeseen valmennus@judica.fi 31.12. klo 23.59 mennessä.

 

Vuosijuhlatoimikunta hakee uusia aktiivisia ja innokkaita judisteja mukaan järjestämään Judica ry:n vuosijuhlaa, joka on ainejärjestömme vuoden hienoin ja suurin juhla.

 

Toimikunnassa pääset osallistumaan koko vuosijuhlaviikon toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä saat ilmoittautumisetuoikeuden itsellesi ja avecillesi. Vuosijuhlien lisäksi toimikunta osallistuu tarvittaessa erilaisten sitsen ja muun ainejärjestön virkistytoiminnan järjestämiseen.

 

Jos olet kiinnostunut, voit laittaa lyhyen vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen vuosijuhlat@judica.fi 31.12 klo 23.59 mennessä.

 

Judica ry:n Tapahtumatoimikunta hakee toimihenkilöitä kaudelle 2017.

 

Tulevalle vuodelle asetettuna päätavoitteena on kasvattaa ainejärjestön tapahtumatoimintaa entisestään muokkaamalla, luomalla ja vakiinnuttamalla erilaisia akateemisia opiskelijatapahtumia osaksi Judica ry:n perinteitä. Suurina haasteina toimikaudelle on mm. osallistujamäärien kasvattaminen ainejärjestöjen tapahtumissa. Tapahtumatoimikunta tekee kattavasti yhteistyötä muiden ainejärjestömme toimikuntien, kuten projektitoimikunnan kanssa. Lisäksi yhteistyötä tehdään esimerkiksi yritys- ja yhteistyövastaavan kanssa. Toimikunta vastaa tapahtumasuunnittelun lisäksi tapahtumien käytännön järjestelyistä.

 

Toimikuntatyöskentelyssä hyödyksi luetaan yleinen innostuneisuus ainejärjestötoimintaa ja opiskelijaelämää kohtaan. Tapahtumien suunnittelu vaatii lisäksi innovatiivisuutta ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat eduksi erityisesti tapahtumien markkinointia toteutettaessa. Käytännön tapahtumajärjestely vaatii toimikuntalaiselta myös vastuullisuutta, tehokkuutta ja paikallaoloa Judica ry:n tapahtumissa.

 

Mikäli olet kiinnostunut olemaan osa luovaa ja ja innokasta, hauskanpidon perustaidot tuntevaa porukkaa, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi 31.12.2016 mennessä osoitteeseen tapahtumat@judica.fi.

 

Toimikunnista se kaikkein tehokkain, eli projektitoimikunta, tarvitsee jälleen jäsenikseen innokkaita judisteja! Judican projektitoimikunnan tärkeimpiä tehtäviä on suorittaa toimeksiannot koskien Judica-aiheisia tuotteita sekä muita projekteja, jotka eivät liity muiden toimikuntien alaan. Judican projektitoimikunnassa pääset myös avustamaan tapahtumatoimikuntaa tapahtumien järjestämisessä. Mikäli olet halukas jättämään oman kädenjälkesi yhdistyksen ulkoasuun, kannattaa sinun hakea ehdottomasti projektitoimikuntaan. Projektitoimikuntaan voi kuitenkin hakea kuka vain. Eduksi toimikunnan tehtävissä ovat kuvan- ja tekstinmuokkaustaidot. Jos olet kiinnostunut, voit laittaa lyhyen vapaamuotoisen hakemuksen projektivastaavallemme sähköpostilla osoitteeseen projektivastaava@judica.fi 31.12 klo 23.59 mennessä.

Toimikuntahaku kaudelle 2017