Kiinnostaako liikejuridiikka, mutta mielikuvasi yrityskaupoista on muodostunut lähinnä Suits-sarjan perusteella? Borenius Amazing Case on ainutlaatuinen mahdollisuus hioa taitojasi realistisessa harjoituksessa, jossa osallistujat jaetaan oikeudenalakohtaisiin tiimeihin ratkomaan monipuolisia juridisia kysymyksiä.

Kutsumme sinut Borenius Amazing Case goes USA -tapahtumaan ottamaan selvää, miten eri oikeudenalojen osaamista hyödynnetään tositilanteessa. Pääset tutustumaan juristiemme johdolla yrityskauppojen kiemuroihin, selvittämään valitsemaasi oikeudenalaan liittyviä juridisia ongelmakohtia sekä kohtaamaan muita juristin työn haasteita. Amazing Case -harjoituksen jälkeen jatkamme iltaa rennoissa amerikkalaishenkisissä closing-bileissä.

Tilaisuus sopii parhaiten opintojensa kolmannella vuodella tai sitä pidemmällä oleville opiskelijoille. Paikkoja on rajoitetusti. Jos ilmoittautumisten määrä ylittää osallistujien enimmäismäärän, arvotaan paikat ilmoittautuneiden kesken. Osallistuminen vahvistetaan erikseen 10.3.2017.

Aika: perjantai 24.3. klo 12.00-20.00 Paikka: Borenius, Eteläesplanadi 2
Aloitamme päivän klo 12.00 lounaalla. Virallinen osuus päättyy noin klo 17.00, jonka jälkeen jatkamme iltaa klo 20.00 saakka.

Ilmoittautuminen viimeistään 7.3.2017 alla olevan linkin kautta.

Ilmoittautuminen Borenius Amazing Case-tapahtumaan

Borenius Amazing Case goes USA!