Uusi Cassu Student Brunch -brunssisarja käynnistyy! Brunsseilla käsitellään erilaisia juristien arkeen ja työelämään liittyviä teemoja herkullisesta brunssitarjoilusta nauttien. Brunsseille ovat tervetulleita kaikki oikeustieteen opiskelijat.

Oletko kiinnostunut saamaan katsauksen siihen, mitä jatko-opintomahdollisuuksia on tarjolla OTM-opintojen jälkeen ja mitä niistä voi saada irti juristin työtä ajatellen? Tervetuloa Castrén & Snellmannin toimistolle kuulemaan erilaisista jatko-opintomahdollisuuksista ja -kokemuksista lakimiesten kertomana herkullisen brunssikattauksen äärellä. Brunssilla pääset kuulemaan ja keskustelemaan mm. LL.M.-opinnoista USA:ssa ja Euroopassa, MBA-tutkinnosta Suomessa ja ulkomailla sekä auskultoinnista ja tohtoriopinnoista.

Tilaisuuteen on rajoitettu määrä paikkoja, ja pyrimme varmistamaan, että mukaan mahtuisi opiskelijoita kaikista ainejärjestöistä.

Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa tiistaina 18.4. Tilaisuuteen ilmoittaudutaan erillisellä lomakkeella. Linkki ilmoittautumislomakkeelle lisätään facebook-tapahtumasivulle ennen ilmoittautumisen alkamista.

Huomioithan, että koska paikkoja on rajallinen määrä, ilmoittautuminen on sitova. Lähetämme mukaan mahtuneille osallistujille erillisen vahvistuksen.

Lisätietoja tapahtumasta: Elina Kytömaa, elina.kytomaa@castren.fi

Castrén & Snellmanin brunssi 2.6.2017