Oikeustieteen ylioppilaiden yhdistys Judica ry

Judica on oikeusnotaarin tai oikeustieteen maisterin tutkintoa Itä-Suomen yliopistossa suorittavien opiskelijoiden ainejärjestö, sekä Lakimiesliiton ja ISYY:n jäsenyhdistys. Yhdistys on perustettu vuonna 2013 ja se huolehtii jäsentensä eduista niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin. Yhdistyksen kotipaikka on Joensuu.

Järjestämme jäsenillemme niin vapaa-ajanviettoon, kuin opintoihin ja työllistymisen edistämiseen liittyviä tapahtumia ja palveluita. Pyrimme toimimaan aktiivisena kanavana Itä-Suomen yliopiston Oikeustieteen laitoksen ja jokaisen laitoksen tutkinto-opiskelijan välillä.

Yhdistyksen toiminnasta vastaa hallitus, jonka lisäksi yhdistykseen kuuluu tapahtuma-, vuosijuhla- ja projektitoimikunnat. Teemme yritysyhteistyötä kontaktien- ja näkyvyyden luomiseksi. Olemme jatkuvasti avoimia uusille yhteistyökumppaneille.