Judica ry haluaa toimia vastuullisesti sekä judicalaisten että muiden terveydentilaa ja hyvinvointia ajatellen.

Judica ry:n hallituksen 13.3.2020 pitämässä kokouksessa päätettiin, että JudiSki ja Hoitosyytepäivä perutaan. Lisäksi hallitus on päättänyt peruuttaa myös kevään HesaExcun. Peruuttaminen tehdään Itä-Suomen yliopiston, valtioneuvoston ja aluehallintoviraston koronavirusta ehkäiseviä suosituksia sekä ohjeistuksia noudattaen.

Muut kevään tapahtumat pyritään järjestämään, mutta tilanteen kehittymistä seurataan hallituksen taholta aktiivisesti. HesaExcun ja vapun tapahtumien tilannetta tarkastellaan myöhemmin. Judica ry:n edunvalvontatyöskentely yms. toiminta jatkuu normaaliin tapaan. Sääntömääräisen kevätkokouksen ajankohtaa siirretään vallitsevan tilanteen vuoksi Judica ry:n hallituksen kokouksessa (21.3.2020) päätettyyn ajankohtaan 27.4.2020.

Toimistopäivystyksiä ei lähtökohtaisesti järjestetä kevään aikana, mutta tarpeen ilmetessä asiaa voidaan käsitellä uudelleen. Lisäksi SYKETTÄ-liikuntapalvelujen sulkemisen johdosta myös Judica Sportin jokatiistaiset liikuntavuorot on toistaiseksi peruttu.

Hallitus muistuttaa jäseniään pitämään huolta hyvästä käsihygieniasta, sairastamaan kotona ja noudattamaan muitakin THL:n sekä yliopiston antamia ohjeita.